Γ. Οικονόμου: Διαχρονική η αξία της ενασχόλησης με την πολιτική

0
32

ΑΠΕ

Στην πορεία της ΟΝΝΕΔ και την συμπλήρωση 48 χρόνων από την ίδρυσή της, αναφέρθηκε ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Οικοδεσπότης ήταν η ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας και ομιλητές, τόσο ο κ.Οικονόμου, όσο και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Ορφέας Γεωργίου, που σκιαγράφησαν την πορεία της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας μέσα από τον χρόνο και υπό τον τίτλο “48 χρόνια ΟΝΝΕΔ, 48 χρόνια στην πρώτη γραμμή”.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, προσερχόμενος στο ξενοδοχείο “Volos Palace” δήλωσε ότι “ανταποκρίθηκα με πολύ μεγάλη χαρά στην πρόσκληση της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας να έρθω εδώ μαζί με καλούς συναδέλφους και αγαπημένους φίλους να κουβεντιάσουμε για την ιστορία της ΟΝΝΕΔ, όχι μόνο για την ιστορία της ΟΝΝΕΔ, αλλά για τη διαχρονική αξία του να ασχολείσαι με την πολιτική και του να εμπνέεις νέους ανθρώπους για να είναι πρωτοπόροι στην προσπάθεια της πατρίδας, στην προσπάθεια της παράταξης να αντιμετωπίσει τις πολλαπλές εξωγενείς κρίσεις και να ανοίγει δρόμους, να κρατά ανοιχτό τον δρόμο της προκοπής και της ευημερίας για το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας και κυρίως για τη νέα γενιά”.

Από το βήμα της εκδήλωσης, ο κ. Οικονόμου αναφέρθηκε στα χρόνια της δικής του νεότητας και της πορείας του στην ΟΝΝΕΔ, ενώ ο Ορφέας Γεωργίου ως πρόεδρος της νεολαίας έκανε αναφορά στα 48 χρόνια που πέρασαν από το ξεκίνημα το 1974.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η υφυπουργός Παιδείας Ζέτα Μακρή, οι βουλευτές Χρήστος Μπουκώρος, Θανάσης Λιούπης και Κώστας Μαραβέγιας, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, Δωροθέα Κολυνδρίνη, πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και νεολαίοι.

Πηγή: thepresident.gr