Βράβευση Αριστούχων Μαθητών από τη HELLENiQ ENERGY και Στήριξη στην Ελληνική Νεολαία
Εφέτος, μια ξεχωριστή τιμητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τη HELLENiQ ENERGY, κατά την οποία εκατοντάδες μαθητές από ολόκληρη τη χώρα βραβεύτηκαν για τις ακαδημαϊκές τους επιδόσεις. Οι εκδηλώσεις αυτές διενεργήθηκαν σε διάφορες περιοχές, όπως η Δυτική Θεσσαλονίκη, η Κοζάνη, η Λάρισα και η Αθήνα, με τη συμμετοχή συνολικά 724 αριστούχων απόφοιτων Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων. Ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον φέτος επικεντρώθηκε στους 429 αριστούχους της Περιφέρειας Θεσσαλίας, που δοκιμάστηκε από τις πρόσφατες πλημμύρες του Σεπτεμβρίου 2023.

Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί μέρος μιας μεγαλύτερης προσπάθειας της HELLENiQ ENERGY να υποστηρίξει τις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται. Στις φετινές βραβεύσεις, 295 μαθητές προήλθαν από γειτονικούς νομούς των εγκαταστάσεων της εταιρείας. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Ανδρέας Σιάμισιης, ήταν παρών στις εκδηλώσεις και βράβευσε προσωπικά αρκετούς από τους αριστούχους αποφοίτους.

Η στήριξη της εκπαίδευσης και της νεολαίας είναι για τη HELLENiQ ENERGY μια διαρκής προτεραιότητα. Τα τελευταία 15 χρόνια, η εταιρεία έχει επιβραβεύσει πάνω από 5.300 απόφοιτους που διακρίθηκαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και κατόρθωσαν να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Στην τελευταία δεκαετία, έχουν επενδυθεί πάνω από 15 εκατομμύρια ευρώ στον τομέα της εκπαίδευσης, με τουλάχιστον 300.000 μαθητές και φοιτητές σε όλη τη χώρα να έχουν επωφεληθεί από αυτές τις πρωτοβουλίες.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, αναγνωρίσιμα πρόσωπα από τον δημόσιο βίο παρευρέθηκαν, ακούγοντας τις προσδοκίες των βραβευθέντων. Ένας από τους μαθητές, ο Ναπολέων Χριστοφής, που πέρασε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στο τμήμα της Αρχιτεκτονικής, υπογράμμισε τη δυνατότητα της νέας γενιάς να επιλύσει κρίσιμα θέματα μέσω καινοτομίας. «Θα ήθελα να αποκτήσουν μεγαλύτερη φωνή οι νέοι», τόνισε. «Μπορεί να βοηθήσουν στην εξέλιξη των καταστάσεων».

Ο Σάκης Ρουβάς, γνωστός τραγουδιστής, έδωσε ιδιαίτερο χρώμα στην εκδήλωση, βραβεύοντας τους αριστούχους και προσθέτοντας στα θετικά vibes της ημέρας. Η HELLENiQ ENERGY ελπίζει μια καλύτερη και πιο φωτεινή πορεία για το μέλλον, στηρίζοντας τη νέα γενιά και γιορτάζοντας τις επιτυχίες τους, ανεξάρτητα από το μέγεθος τους.

Πηγή: newsbomb.gr