Στήριξη των Πληγέντων από τις Πυρκαγιές: Δωρεάν Υπηρεσίες Επικοινωνίας από τη Nova
Η Nova, ενταγμένη στη United Group, κορυφαία εταιρεία στο τομέα των τηλεπικοινωνιών και των μέσων ενημέρωσης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, αναγνωρίζει τις ανάγκες επικοινωνίας στις περιοχές που έχουν πληγεί από τις πρόσφατες φονικές πυρκαγιές. Για το λόγο αυτό, προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες επικοινωνίας στους συνδρομητές της στον νομό Κορινθίας. Συγκεκριμένα, παρέχει 1.500 δωρεάν λεπτά ομιλίας προς όλους (εθνικά κινητά και σταθερά) και 20GB δεδομένων για το κινητό τους. Αυτή η προσφορά είναι ενεργή από 30/09/2024 έως 13/10/2024 και ισχύει για όλους τους συνδρομητές κινητής, είτε είναι ιδιώτες είτε επαγγελματίες.

Η Nova φροντίζει ώστε οι συνδρομητές να ενημερώνονται για την ενεργοποίηση της προσφοράς μέσω SMS στο κινητό τους. Επιπλέον, η εταιρεία αναστέλλει τις διαδικασίες φραγής για τους κατοίκους των πληγεισών περιοχών.

Από την πρώτη στιγμή, το Εθνικό Κέντρο Διαχείρισης Δικτύου έχει θέσει υπό 24ωρη παρακολούθηση τις εν λόγω περιοχές για να διασφαλιστεί η άμεση αποκατάσταση τυχόν τεχνικών ζητημάτων. Οι τεχνικοί της Nova συνεργάζονται στενά με τις τοπικές αρχές και την Πολιτική Προστασία, επεμβαίνοντας όπου είναι εφικτό για την αποκατάσταση των δικτύων. Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της δέσμευσης της Nova να στηρίζει τις κοινότητες που πλήττονται από κρίσιμες καταστάσεις.

Πηγή: newsbomb.gr