Εορταστικό Σαββατοκύριακο με Ρετρό Ποδήλατα στις Σπέτσες
Από τις 25 έως τις 28 Οκτωβρίου, το Poseidonion Grand Hotel ετοιμάζεται να υποδεχτεί το μοναδικό “Weekend in Tweed”, με αφορμή την 10η επέτειο αυτού του ιδιαίτερου θεσμού. Οι φίλοι των vintage ποδηλάτων θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία και να ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο, με την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα του νησιού των Σπετσών να τους περιβάλλει.

Κατά τη διάρκεια του τριήμερου, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να απολαύσουν ποδηλατικές διαδρομές που θα τους οδηγήσουν σε πανέμορφα τοπία του νησιού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πικ νικ στη φύση, καθώς και έναν διασκεδαστικό κυνήγι θησαυρού. Παράλληλα, θα διοργανωθούν κοσμικά πάρτι με τη σφραγίδα του Poseidonion Grand Hotel, προσφέροντας μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Επίσης, στο πλαίσιο του event θα πραγματοποιηθούν διαγωνισμοί και βραβεύσεις για τις πιο κομψές εμφανίσεις, καθώς και δραστηριότητες σε γραφικά σημεία των Σπετσών. Το “Weekend in Tweed” έχει καθιερωθεί ως μία από τις πιο αγαπημένες πολιτιστικές εκδηλώσεις του νησιού, δίνοντας την ευκαιρία στους λάτρεις των ποδηλάτων να εξερευνήσουν τη περιοχή και να απολαύσουν γαστρονομικές δημιουργίες του Poseidonion Grand Hotel.

Το γεγονός θα διοργανωθεί με τη συνεργασία του Ελληνικού Μουσείου Ποδηλάτου, συγκεντρώνοντας τους λάτρεις της ποδηλασίας για να μοιραστούν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους. Το Cutty Sark παραμένει ο μεγάλος χορηγός του “Weekend in Tweed”, που υπόσχεται μία αξέχαστη εμπειρία γεμάτη retro διάθεση και κλασικές αναμνήσεις.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: 210 9222525 – [email protected]

Πηγή: newsbomb.gr