Εντυπωσιακή επιτυχία για τις Ημέρες Καριέρας Αθήνας γιορτάζοντας 25 χρόνια εξελίξεων στην αγορά εργασίας
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση των Ημερών Καριέρας Αθήνας, που διοργάνωσε το kariera.gr για την εορταστική 25η επέτειό της. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Οκτωβρίου και προσέλκυσε χιλιάδες υποψηφίους, με 137 περίπτερα εργοδοτών και 18 ομιλίες.

Στο διήμερο αυτό, πάνω από 7.400 υποψήφιοι είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν εκπροσώπους από 137 κορυφαίες εταιρείες και να συμμετάσχουν σε περισσότερες από 111.000 συνεντεύξεις εργασίας. Οι υποψήφιοι μπορούσαν επίσης να λάβουν συμβουλές από τους recruiters του kariera.gr και να ενημερωθούν για νέες θέσεις εργασίας.

Στο Αμφιθέατρο Γνώσης πραγματοποιήθηκαν 18 ομιλίες, διάρκειας 14 ωρών, από 51 ομιλητές που κάλυψαν διάφορες θεματικές όπως συμβουλές εύρεσης εργασίας, τάσεις της αγοράς, επιχειρηματικότητα και τεχνητή νοημοσύνη. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στους υποψήφιους, οι οποίοι μοιράστηκαν την εμπειρία τους και τις εντυπώσεις τους από τις συνεντέυξεις.

Ο Founder/Chairman του Kariera Group, Θεόφιλος Βασιλειάδης, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την υποστήριξη εργοδοτών και υποψήφιων που έχουν αναπτυχθεί μαζί με την επιχείρηση όλα αυτά τα χρόνια. Η ΔΕΗ ανέλαβε τον ρόλο του Platinum Χορηγού, τονίζοντας τη σημασία της συμμετοχής της σε τέτοιες εκδηλώσεις για την αναγνώριση νέων ταλέντων και την προώθηση της βιωσιμότητας.

Στο πλαίσιο του εορτασμού πραγματοποιήθηκε και γεύμα εργασίας με την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Νίκη Κεραμέως, και επιλεγμένους εργοδότες, όπου συζητήθηκαν οι ανάγκες της αγοράς και οι στρατηγικές για τη βελτίωση της εργασιακής καθημερινότητας. Στο τέλος της εκδήλωσης, υπήρξε και χρόνος για ψυχαγωγία, με σχεδιασμένο photobooth που πρόσφερε ευχάριστες στιγμές στους συμμετέχοντες.

Πηγή: newsbomb.gr