Έντονες αντιδράσεις από το ΚΙΝΑΛ για δημοσίευμα σχετικά με τη Φώφη Γεννηματά

0
59

ΑΠΕ

«Κανένα μέτρο, καμία ενσυναίσθηση, κανένας σεβασμός στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά. Ντροπή για την απρέπεια του σχολίου του κ. Κασιμάτη» τονίζει ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, σε ανάρτησή του στο Twitter, σχετικά με πρόσφατο δημοσίευμα που κυκλοφόρησε για την Φώφη Γεννηματά.

«Αθλιότητες και διαρκή χτυπήματα, χωρίς κανένα σεβασμό, καμία ενσυναίσθηση. Ούτε τώρα; Ντροπή τα όσα γράφει ο κ. Κασιμάτης» τονίζει με τη σειρά του ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης σε δική του ανάρτηση.

«Το χειρότερο δεν είναι ότι ο κ. Κασιμάτης γνωρίζει ότι αυτό που κάνει είναι χυδαίο. Το χειρότερο είναι ότι θεωρεί έξυπνο αυτό που κάνει. Η καλύτερη τακτική σε τέτοιες συμπεριφορές είναι να μην τους δίνεις σημασία. Η εφημερίδα όμως; Νιώθει καλά να κοιτάζει από μακριά;» ανέφερε ο έτερος υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Γερουλάνος σε ανάρτησή του στο Twitter.

«Το να προσφέρει υπηρεσίες στην παράταξή της ή στη χώρα με το θάνατό της μια αρχηγός αποτελεί τιμή για τη νεκρή και ατιμία γι’ αυτόν που το γράφει, γιατί δεν αξιολογεί τι γράφει, δεν καταλαβαίνει την αξία να φεύγεις όρθιος(α), από το να είσαι μια ζωή σκυφτός, όπως αυτός» υπογραμμίζει ο Χάρης Καστανίδης, επίσης υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος.

Πηγή: thepresident.gr