Θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ: Συνεχιζόμενη έρευνα και αναπάντητα ερωτήματα
Η υπόθεση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ συνεχίζει να προκαλεί αγωνία, καθώς απομένουν μόλις 2-3 τυπικές καταθέσεις για να κλείσει επίσημα ο φάκελος της υπόθεσης. Ο Μπάλντοκ, που βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα την 9η Οκτωβρίου, είχε μεταβληθεί σε πηγή θλίψης για την ευρωπαϊκή αθλητική κοινότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρχική εκτίμηση πως το μπουκάλι κοντά στην πισίνα ήταν βότκα έχει ανατραπεί, καθώς φαίνεται ότι πρόκειται για αντισηπτικό χεριών. Η αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας ή εγκληματικής ενέργειας, κάτι που επιβεβαιώνει και η ιατροδικαστική εξέταση.

Οι αρχές διερευνούν επίσης τις κάμερες του κτιρίου αλλά και της γύρω περιοχής για να διαπιστώσουν εάν υπήρχε κάποιος άλλος μαζί του κατά τη διάρκεια του περιστατικού. Ωστόσο, δεν φαίνεται να έχει ανακαλυφθεί άλλο άτομο στην περιοχή του θανάτου του. Το δεύτερο ποτήρι που βρέθηκε στον χώρο της πισίνας φαίνεται να υπήρχε εκεί για αρκετό διάστημα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι κατά την ιατροδικαστική εξέταση, το άψυχο σώμα του Μπάλντοκ παρουσίασε φυσαλίδες νερού από το στόμα του, κάτι που υποδεικνύει πνιγμό. Η ιατροδικαστής Σταυρούλα Παπαδόδημα δήλωσε πως έχει προσδιοριστεί η αιτία του θανάτου και ότι έχουν ληφθεί δείγματα για περαιτέρω εξετάσεις, στις οποίες περιλαμβάνονται οι τοξικολογικές.

Πλέον, όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, τα οποία αναμένονται σε 2-3 εβδομάδες. Ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ έχει δημιουργήσει πολλά ερωτήματα, κυρίως σχετικά με το πώς ένα κολυμβητής θα μπορούσε να χάσει τις αισθήσεις του και να πνιγεί. Πηγή: newsbomb.gr