Σύλληψη διακινητών παράνομων μεταναστών στις περιοχές του Έβρου και της Δράμας
Χειροπέδες σε τέσσερις διακινητές παράνομων μεταναστών πέρασαν οι αρχές το τελευταίο 24ωρο σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις διακίνησης, οι οποίες έλαβαν χώρα στις περιοχές του Έβρου και της Δράμας.

Στη δεύτερη περίπτωση, το απόγευμα της Δευτέρας, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας συνέλαβαν έναν αλλοδαπό διακινητή, μετά την εντόπισή του να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας δεκατρείς μη νόμιμους μετανάστες.

Σε άλλη περίπτωση, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, 30 Σεπτεμβρίου, στην Εθνική οδό Ορμενίου – Αρδανίου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου συνέλαβαν τρεις άνδρες. Οι δύο από αυτούς λειτουργούσαν ως προπομποί για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων σε ένα άλλο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο τρίτος συνεργός τους, μεταφέροντας παράνομα επτά μη νόμιμους μετανάστες στην ενδοχώρα.

Κατασχέθηκαν τρία οχήματα, χρηματικό ποσό και κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ προανάκριση για τις δύο υποθέσεις διενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου και Κάτω Νευροκοπίου Δράμας.

Πηγή: newsbomb.gr