Συγκλονιστικά Επεισόδια Βίας σε Δομή Μεταναστών στα Σεπόλια
Κατοίκοι των Σεπολίων αναφέρουν μια ακόμα σοβαρή καταγγελία σχετικά με περιστατικά βίας σε δομή μεταναστών. Το συμβάν σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (13/10), όταν δύο ανήλικα παιδιά από τη δομή στην οδό Αμβρακίας άρχισαν να διαπληκτίζονται αρχικά στο μπαλκόνι και στη συνέχεια στην πυλωτή της πολυκατοικίας.

Όπως αποτυπώνεται σε βίντεο, αρκετοί άνθρωποι εμφανίστηκαν στον χώρο κρατώντας σιδερολοστούς και καδρόνια, ενώ υπάρχουν μαρτυρίες ότι καρέκλες πετάχτηκαν. Οι κάτοικοι της περιοχής σημειώνουν ότι τέτοιου είδους επεισόδια είναι καθημερινά φαινόμενα. Πολλοί έχουν γίνει στόχοι επιθέσεων, ακόμη και έξω από τα σπίτια τους.

Μια γυναίκα ανέφερε πως καθώς επέστρεφε σπίτι της, ομάδες παιδιών την πλησίασαν και την ακούμπησαν, προσθέτοντας ότι κατάφερε να εισέλθει γρήγορα στο διαμέρισμά της, αναρωτώμενη για το τι θα μπορούσε να έχει συμβεί αν δεν προλάβαινε.

Οι κάτοικοι προγραμματίζουν να διαδηλώσουν την προσεχή Κυριακή, απαιτώντας την μεταφορά της δομής σε άλλο σημείο, προκειμένου να πιέσουν για την ασφάλεια της περιοχής.

Πηγή: newsbomb.gr