Σοκ στη Μυτιλήνη με την καταγγελία βιασμού 14χρονης από δύο νεαρούς
Στιγμές φρίκης βίωσε μια 14χρονη στη Μυτιλήνη, η οποία κατήγγειλε ότι τον περασμένο Αύγουστο την κακοποίησαν δύο νεαροί, ηλικίας 22 και 21 ετών. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, οι δράστες την εκβίαζαν με την απειλή ότι θα δημοσιοποιήσουν βίντεο με το περιστατικό, εάν δεν υπακούσει στις απαιτήσεις τους. «Θέλω να έρθεις στο ραντεβού, αλλιώς θα δημοσιευτεί το βίντεο», ήταν φράσεις που φέρεται να ειπώθηκαν στην κοπέλα πριν από την αποτρόπαια πράξη.

Η ανήλικη αποκάλυψε στην οικογένειά της ότι το γεγονός συνέβη όταν οι δράστες την πείσανε να μπει στο αμάξι τους και να την οδηγήσουν σε απομονωμένη περιοχή, όπου και την βίασαν, καταγράφοντας μάλιστα τη σκηνή με το τηλέφωνό τους. Ο πατέρας της μίλησε για την κατάσταση της κόρης του, αποκαλύπτοντας ότι πρόφατα επιχείρησε να αυτοκτονήσει, μη αντέχοντας την πίεση και την απελπισία.

Μέχρι στιγμής, οι δύο κατηγορούμενοι δεν έχουν συλληφθεί, καθώς έχουν παρέλθει οι προθεσμίες του αυτόφωρου, ενώ οι αρχές αξιολογούν το υλικό που έχουν στη διάθεσή τους. Ο δικηγόρος του 22χρονου αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι η ανήλικη του έστελνε μηνύματα και ότι δεν υπήρξε καμία επαφή μεταξύ τους. Ο πατέρας του 22χρονου αναφέρει ότι δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο που να στηρίζει τις κατηγορίες κατά του γιου του και ότι η οικογένεια του δράστη έμαθε για την υπόθεση μόνο από τα μέσα ενημέρωσης.

Η υπόθεση έχει κινηθεί προς τον εισαγγελέα και αναμένονται εξελίξεις, κυρίως σε σχέση με την ιατροδικαστική έρευνα και το βίντεο που φέρεται να έχει καταγραφεί. Πηγή: newsbomb.gr