Σκανδαλώδης Υπόθεση Σεξουαλικής Κακοποίησης στην Κρήτη
Συγκλονιστικές είναι οι πρόσφατες αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση κακοποίησης στην Κρήτη, όπου ένας 74χρονος φέρεται να σεξουαλικά κακοποιούσε τα εγγόνια του, παιδιά της γυναίκας του. Η κόρη του δράστη, μιλώντας στο cretalive.gr, εξέφρασε τη θλίψη και την απογοήτευσή της λέγοντας: «Είμαι δυστυχώς κόρη του. Εκείνου που ούτε το όνομά του δεν θέλω να έχω. Εκείνου που δεν θέλω να ξαναδώ ποτέ στη ζωή μου».

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου έκρινε ένοχο τον άνδρα, επιβάλλοντας του συνολική ποινή κάθειρξης 19 ετών. Η κόρη του δήλωσε ότι εμπιστευόταν τον πατέρα της, ο οποίος της βοηθούσε με τα παιδιά και τις δραστηριότητες τους, μη έχοντας ίχνος υποψίας για τις πράξεις του. «Τον έβλεπα στο δικαστήριο και ένιωθα μίσος. Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν κρέμασμα. Είναι ένα κτήνος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο γιος της ήταν εκείνος που αποκάλυψε πρώτος την κακοποιητική συμπεριφορά του παππού του, γεγονός που οδήγησε στη “λύση” και των άλλων παιδιών. Η κόρη του δράστη περιγράφει την αναταραχή που βίωσε, λέγοντας: «Σκέφτηκα να τον σκοτώσω. Με κρατούσαν τα παιδιά μου. Έπρεπε να σκεφτώ για το τι θα κάνω. Ουδεμία στιγμή δεν σκέφτηκα ότι τα παιδιά μου έλεγαν ψέματα. Έπρεπε να τα προστατεύσω πάση θυσία».

Η γυναίκα βρήκε στήριξη από τον Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου, ο οποίος υπήρξε για εκείνη και πολλές άλλες γυναίκες, ένας φύλακας-άγγελος. Η ίδια τονίζει: «Χωρίς την υποστήριξη του Συνδέσμου, δεν θα ήμουν σήμερα εδώ. Νιώθω απεριόριστη ευγνωμοσύνη. Να μιλάμε. Ποτέ δεν είναι αργά. Να μην κρατάμε το στόμα μας κλειστό. Όχι άλλη βία στα παιδιά του κόσμου. Ούτε στον εχθρό μου τέτοιο κακό. Καμιά φορά λέμε τώρα είναι αργά. Ποτέ δεν είναι αργά. Να το θυμάστε».

Πηγή: newsbomb.gr