Οικογενειακό Έγκλημα στον Νέο Κόσμο: Η Σκοτεινή Ιστορία ενός Σουηδού και της Συζύγου του
Ένα απίστευτο έγκλημα που διαπράχθηκε από έναν 37χρονο Σουηδό και συνεργούς του, οι οποίοι ήταν μέλη της οικογένειάς του, έχει σοκάρει την κοινότητα στον Νέο Κόσμο. Η ιστορία αυτή θα μπορούσε πολύ εύκολα να αποτελέσει το σενάριο μιας ταινίας θρίλερ, αλλά δυστυχώς είναι αληθινή.

Μια γυναίκα που γνώρισε τον 37χρονο και τη σύζυγό του, την 27χρονη, δήλωσε ότι το ζευγάρι είχε αποκτήσει πρόσφατα ένα διαμέρισμα στην περιοχή, προκειμένου να στεγαστούν με τα δύο τους παιδιά, ηλικίας 7 και 8 ετών. Ωστόσο, μολονότι η οικογένεια φαινόταν κανονική, οι καταστάσεις σύντομα άλλαξαν.

Η 27χρονη σύζυγος αποφάσισε να επιστρέψει στη Σουηδία, ζητώντας τον διαχωρισμό από τον άνδρα της. Ο 37χρονος όμως αντέτεινε ότι δεν θα την αφήσει να πάρει τα παιδιά μαζί της. Όταν η γυναίκα του έφυγε, εκείνος δήλωσε στους γείτονες ότι η σύζυγός του πέθανε ξαφνικά, λέγοντας απλώς ότι “έφυγε από τη ζωή”.

Η υπόθεση είναι ακόμα υπό διερεύνηση και τα στοιχεία που εμφανίζονται είναι ιδιαιτέρως σοκαριστικά. Η ίδια αυτή γυναίκα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήρθε πριν ανοίξουν τα σχολεία και ξαφνικά έφυγε η γυναίκα».

Πηγή: newsbomb.gr