Οικογενειακό Δράμα και Μυστήριο πίσω από την Ανεύρεση Σορού στη Θάλασσα της Πάτρας
Η σορός μιας 67χρονης γυναίκας από την Αργολίδα εντοπίστηκε να επιπλέει στη θαλάσσια περιοχή του μόλου της Αγίου Νικολάου στην Πάτρα, εγείροντας ένα οικογενειακό δράμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα βίωνε σοβαρές προσωπικές δυσκολίες από την απώλεια των δύο παιδιών της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα πριν από 20 χρόνια. Η συνδυασμένη απώλεια αυτή, σε συνδυασμό με τις οικονομικές εκκρεμότητες που ανέλαβε από τον πρώην σύζυγό της, φαίνεται πως την επηρέασε σε μεγάλο βαθμό ψυχολογικά.

Τα τελευταία χρόνια, η ζωή της σημείωσε επιπλέον “χτυπήματα”, όταν ο δεύτερος σύζυγός της αναζήτησε τον δρόμο του μοναχισμού μετά τον χαμό των παιδιών τους, κάτι που φαίνεται να επηρέασε και την ίδια. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Πάτρα, βρισκόταν εκεί για να επισκεφθεί συγγενικό της πρόσωπο, όπου και φιλοξενούνταν.

Η σορός της ανασύρθηκε την Πέμπτη, με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών να ενημερώνεται σχετικά. Εντοπίστηκε επίσης η τσάντα της με τα προσωπικά της αντικείμενα. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ξεκινήσει ανακρίσεις για τις συνθήκες του θανάτου της, με ένα μπουκάλι ποτού να βρίσκεται στο μικροσκόπιο, καθώς οι Αρχές εξετάζουν εάν η γυναίκα είχε καταναλώσει αλκοόλ πριν από την πτώση της στο νερό. Οι ανακριτές καλούνται να διαπιστώσουν εάν η 67χρονη ζαλίστηκε και έπεσε ή αν πρόκειται για περίπτωση αυτοχειρίας.

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που διενεργήθηκε από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών επιβεβαίωσαν ότι η αιτία θανάτου οφείλεται σε πνιγμό. Πηγή: newsbomb.gr