Ο Γιώργος Λιάγκας Σχολιάζει την Έλλειψη Διαφάνειας από την Πρόεδρο του Συλλόγου Θυμάτων Τεμπών
Ο Γιώργος Λιάγκας εξέφρασε έντονα την αντίθεσή του κατά της Μαίρης Καρυστιανού το πρωί της Παρασκευής (4/10), σχολιάζοντας τις δηλώσεις της προεδρού του συλλόγου για τα θύματα των Τεμπών, στην οποία ανέφερε ότι δεν γνωρίζει την κατάσταση του ταμείου. «Αν πούμε ότι σύμφωνα με τους υπολογισμούς από τη συναυλία αυτή θα μείνουν στον σύλλογο 100, 200, 300 χιλιάρικα, τότε δεν μπορεί η κυρία Καρυστιανού να δηλώνει ότι αγνοεί τι έχει το ταμείο. Το λέω με αγάπη, διότι κανένας δεν θα ήθελε να είναι στη θέση σας, αλλά αυτή η έλλειψη διαφάνειας δεν είναι αποδεκτή» τόνισε.

Ο Λιάγκας υπογράμμισε την ανάγκη για διαφάνεια, αναφέροντας ότι δεδομένου της ιδιαιτερότητας της κατάστασης, θα έπρεπε να είναι σαφές πόσα χρήματα υπάρχουν και πώς χρησιμοποιούνται. «Πρέπει να υπάρχει τιμιότητα και δημόσια ενημέρωση. Στη θέση σας, κάθε ευρώ που έμπαινε στο ταμείο, θα ανακοίνωνα ότι υπάρχουν τόσα για να ξέρετε ότι έχει γίνει σωστή διαχείριση» δήλωσε.

Κατέληξε λέγοντας ότι δεν πρέπει να ξανακούγεται από την πλευρά της ότι δεν γνωρίζει πόσα χρήματα υπάρχουν στο ταμείο, καθώς αυτό δημιουργεί αμφιβολίες για τη διαχείριση του συλλόγου.

Πηγή: newsbomb.gr