Νεκρός 28χρονος Αφγανός κοντά στην Ειδομένη με τραύματα από πυροβόλο όπλο
Ένας 28χρονος Αφγανός εντοπίστηκε νεκρός κοντά στη μεθοριακή γραμμή της Ειδομένης, στο Κιλκίς, με τραύμα από πυροβόλο όπλο. Ο θάνατός του φαίνεται να είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας, και οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη σύμφωνα με την Αστυνομία και το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Οι αρχές ειδοποιήθηκαν για πυροβολισμούς το βράδυ του περασμένου Σαββάτου προς Κυριακή, ξεκινώντας τότε τις σχετικές έρευνες. Η σορός του 28χρονου βρέθηκε σε αγροτική περιοχή λίγη ώρα αργότερα, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι φέρει θανάσιμα τραύματα στο στήθος. Στην τοποθεσία εντοπίστηκε ένα όπλο, το οποίο παραμένει αδιευκρίνιστο αν χρησιμοποιήθηκε από τον δράστη ή αν ανήκε στο θύμα. Το όπλο έχει κατασχεθεί και θα υποβληθεί σε εργαστηριακή εξέταση.

Το θύμα ήταν γνωστό στις αρχές, καθώς είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις διωκτικές υπηρεσίες για ληστείες εις βάρος αλλοδαπών, ενώ υπήρχε και ένταλμα σύλληψης εναντίον του. Ανάμεσα στα σενάρια που εξετάζονται από την Αστυνομία είναι η πιθανότητα του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.

Πηγή: newsbomb.gr