Νεαρός εγγονός πρώην υπουργού εμπλέκεται σε περιστατικό βίας κατά ανήλικων θυμάτων
Ένα νέο περιστατικό βίας που περιλαμβάνει ανήλικους θύματα έχει προκύψει, με έναν από τους κατηγορούμενους να είναι εγγονός πρώην υπουργού. Η σύλληψη του και των συνεργών του πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (11/10) από αστυνομικούς, καθώς κατηγορούνται για κλοπή και επίθεση σε δύο νεαρούς ηλικίας 15 και 19 ετών.

ΟΙ ισχυρισμοί αναφέρουν ότι τα ξημερώματα της Παρασκευής οι δύο νεαροί προσέφυγαν στην αστυνομία και κατήγγειλαν ότι έπεσαν θύματα ληστείας. Το περιστατικό έλαβε χώρα στην ευρύτερη περιοχή της Κηφισιάς, με τα θύματα να ενημερώνουν τις αρχές ότι δέχθηκαν επίθεση από μια ομάδα νεαρών την ώρα που έβγαιναν από την Πλατεία Πλατάνων.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δράστες προσεγγίζουν τα θύματα κρατώντας γυάλινο μπουκάλι και τους απειλούν να τους παραδώσουν χρήματα. Τελικά, οι νεαροί κατάφεραν να αποσπάσουν περίπου 3 με 5 ευρώ πριν τρέξουν να διαφύγουν.

Μετά από αναζητήσεις, οι κατηγορούμενοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, ενώ αναγνωρίστηκαν από τα θύματα και τους κηδεμόνες τους. Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα.

Πηγή: newsbomb.gr