Μνήμη και Δύναμη με Αφορμή τα Γενέθλια του Τζώρτζη Μονογυιού
Συγκινητική ήταν η παρουσία της Κατερίνας Μονογυιού, η οποία αναφέρθηκε στον αδερφό της, Τζώρτζη, που tragically lost his life in a car accident. Χθες συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από την ημέρα που ο Τζώρτζης Μονογυιός άφησε την τελευταία του πνοή. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η Κατερίνα σημείωσε: «Σήμερα θα ήταν τα γενέθλιά του. Θα ήταν 45 ετών. Θα έβλεπε τα παιδιά του να μεγαλώνουν, αλλά ο Θεός ήθελε να γίνουν τα πράγματα έτσι».

Η αδερφή του θυμάται τον Τζώρτζη και τονίζει την ανάγκη να διατηρούν τη μνήμη του ζωντανή. «Είμαστε δίπλα στα παιδιά του και αυτό που τους λέμε είναι για τον πατέρα τους, τις αναμνήσεις που είχαμε και διάφορα πράγματα που τους κάνουν να νιώθουν δυνατοί», πρόσθεσε. «Ήταν ένας νέος πολύ καλός άνθρωπος».

Η Κατερίνα Μονογυιού αναφέρθηκε επίσης στη σημασία να υπάρχουν άνθρωποι δίπλα στην οικογένεια. «Είμαι κοντά στην οικογένειά μας, μας λείπει πάρα πάρα πολύ, αλλά με προσευχή και υπομονή προχωράμε τη ζωή μας. Έτσι πρέπει να κάνουμε και αυτό πρέπει να διδάξουμε στα παιδιά του», είπε και τόνισε πως δεν είναι η μόνη οικογένεια που έχει βιώσει τέτοιες κακουχίες. «Να έχουν δύναμη οι γονείς και να αντιμετωπίζουν την απώλεια με δύναμη ψυχής».

Πηγή: newsbomb.gr