Μάχη για τη ζωή της Μαρινέλλας μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο
Η Μαρινέλλα δίνει αυτή τη στιγμή τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στη σκηνή του Ηρώδειου το βράδυ της Τετάρτης. Η κατάσταση της υγείας της φαίνεται να παρουσιάζει μικρή βελτίωση τις τελευταίες ώρες, καθώς ανακτά σταδιακά την επικοινωνία με το περιβάλλον της. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΑΝΤ1, μάλιστα, μίλησε με την κόρη της, Τζωρτίνα, της οποίας είπε: «Δεν είναι η ώρα μου ακόμα».

Σύμφωνα με το MEGA, παρουσιάζει κινητικά προβλήματα στην αριστερή πλευρά του σώματος, το οποίο επηρεάζει τόσο τα άνω όσο και τα κάτω άκρα της. Παράλληλα, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού έχει ανοίξει τα μάτια της και αναγνώρισε τον γιατρό της, κύριο Πολιτάκη, καθώς και την κόρη της, η οποία είναι συνεχώς κοντά της.

Η κόρη της, Τζωρτίνα Σερπιέρη, έχει ζητήσει από τον νευροχειρουργό να μην πραγματοποιηθεί κάποια χειρουργική επέμβαση, καθώς φοβάται ότι μπορεί να επιβαρυνθεί ο οργανισμός της και να μην αντέξει η καρδιά της.

Η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Ματίνα Παγώνη, τόνισε επίσης τη σημασία της παρακολούθησης των πρώτων κρίσιμων 24 ωρών για να ληφθούν οι επόμενες αποφάσεις σχετικά με την υγεία της Μαρινέλλας. Η σταθερότητα της κατάστασής της προσφέρει λίγες ελπίδες, ωστόσο οι γιατροί επισημαίνουν ότι θα χρειαστεί χρόνος για να εξάγουν ασφαλή συμπεράσματα.

Πηγή: newsbomb.gr