Η Μεγαλύτερη Γιορτή Δερματοστιξίας Επιστρέφει Στο Γκάζι
Το Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι θα φιλοξενήσει το επιστρέφον φθινοπωρινό ραντεβού, το οποίο αναμένεται να αφήσει θετικά σημάδια σε όλους όσους το επισκεφτούν. Ο 8ος θεσμός του Athens Tattoo Expo θα διεξαχθεί από τις 18 έως τις 20 Οκτωβρίου και θα συγκεντρώσει 160 από τους καλύτερους tattoo artists της Ελλάδας. Οι λάτρεις της τέχνης της δερματοστιξίας θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν μοναδικά σχέδια, να γνωρίσουν τους καλλιτέχνες πίσω από αυτά και να εμπνευστούν για το επόμενο tattoo τους.

Αυτή η γιορτή δεν είναι απλώς μια έκθεση τέχνης, αλλά μια συνάντηση της προσωπικής ταυτότητας με τον πολιτισμό και την αυτοέκφραση, προάγοντας τη διαφορά και τη δημιουργικότητα. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διάφορες δραστηριότητες, όπως Tattoo Contests, DJ sets, Live Bands, Art Exhibition Experience, Game Rooms, Graffiti Show, Bike and Skate Show και Body Painting Show.

Η παρουσία του 5ου Barber Expo προσθέτει μια ακόμα διάσταση στην εκδήλωση, με γνωστά barber shops να συμμετέχουν με περίπτερα, διαγωνισμούς και σεμινάρια. Η τέχνη του barbering έχει κερδίσει πολλούς θαυμαστές τα τελευταία χρόνια, δημιουργώντας μοναδικά hairstyles που συνδυάζουν παράδοση και μοντέρνο στυλ, και αποτυπώνοντας την ιστορία και τον πολιτισμό πίσω από κάθε υπηρεσία. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν διεθνούς φήμης barbers σε σεμινάρια και διαγωνισμούς.

Αξιοσημείωτη είναι και η κοινωνική ευαισθησία του Athens Tattoo Expo, το οποίο υποστηρίζει το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Μέσω της ενέργειας “Star Your Body”, οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν ένα tattoo από επιλεγμένα σχέδια, συμβάλλοντας έτσι στην εκπλήρωση των ευχών παιδιών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το event, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 20 Οκτωβρίου, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://athenstattooexpo.com/. Η τιμή εισιτηρίου ανέρχεται σε 12€ για ημερήσια είσοδο και 24€ για τριήμερο, με τις ώρες λειτουργίας να είναι Παρασκευή 14:00 – 23:00, Σάββατο και Κυριακή 12:00 – 23:00. Πηγή: newsbomb.gr