Η Μαρινέλλα Παλεύει για τη Ζωή της με την Αγάπη του Κόσμου στο Πλάι της
Η Μαρινέλλα συνεχίζει να δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη ενώ τραγουδούσε στο Ηρώδειο. Η κατάσταση της παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του θεραπευτηρίου «Υγεία». Το πρώτο 24ώρο ήταν επικίνδυνο και όλοι αναμένουν την καλύτερη δυνατή εξέλιξη. Ωστόσο, η μεγάλη τραγουδίστρια δεν είναι διασωληνωμένη και ανταποκρίνεται στη φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει. Οι γιατροί ελπίζουν ότι το αιμάτωμα στον εγκέφαλο θα υποχωρήσει και θα αποφευχθεί το χειρουργείο.

Οι ευχές για ταχεία ανάρρωση κατακλύζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς καλλιτέχνες να εκφράζουν τη στήριξή τους. Η Άννα Βίσση έγραψε: «Μια φωνή που ξεχώρισε, μεσουράνησε, άντεξε και ακόμα μπορεί!!! Όλοι ευχόμαστε να το ξεπεράσεις και να ξαναγυρίσεις».

Η Σοφία Βόσσου, σε μια συγκινητική ανάρτηση, ευχήθηκε: «Θεά μου σημείο αναφοράς μας ψυχή μου μοναδική περαστικά, ο Θεός μαζί σου αγάπη μου». Ο Χρήστος Δάντης προσέθεσε: «Θεριό μου ανήμερο! Περαστικά και να είσαι όρθια και τιτάνια όπως είσαι πάντα! Σ’ αγαπάμε!».

Ο Γιάννης Ζουγανέλης περιέγραψε την Μαρινέλλα ως «μεγαλοπρεπή αλλά ταπεινή κυρία» και εξέφρασε την ελπίδα να επανέλθει. Η Ελένη Δήμου τόνισε ότι ο πρώτος στόχος είναι η υγεία της, υπογραμμίζοντας ότι είναι εγωιστικό να ζητάμε να επιστρέψει στο τραγούδι. Από την πλευρά της, η Φωτεινή Δάρρα μίλησε για την Μαρινέλλα ως έναν μύθο και ευχήθηκε να τα καταφέρει σύντομα.

Τα επόμενα 24ωρα εξακολουθούν να είναι κρίσιμα και όλοι περιμένουν με αγωνία να δουν πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση της αγαπημένης τραγουδίστριας.

Πηγή: newsbomb.gr