Η κατάσταση της Μαρινέλλας παραμένει σταθερή αλλά κρίσιμη στη ΜΕΘ μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο
Σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ η Μαρινέλλα, η οποία υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο στη σκηνή του Ηρωδείου το βράδυ της Τετάρτης. Οι γιατροί παραμένουν συγκρατημένα αισιόδοξοι, καθώς η 86χρονη ερμηνεύτρια διατηρεί κάποια επαφή με το περιβάλλον και δείχνει να ανταποκρίνεται στη βαριά φαρμακευτική αγωγή.

Σημαντική μέρα θεωρείται το βράδυ του Σαββάτου, όπου συμπληρώνονται τρία 24ωρα από το συμβάν. «Εκεί θα φανεί αν έχει σημειώσει μία σημαντική νίκη για τη ζωή της. Αν τα πράγματα εξελιχθούν ομαλά, τότε είναι πιθανό να έχουμε θετικές εξελίξεις για την ερμηνεύτρια», ανέφερε ρεπορτάζ του MEGA.

Η κατάσταση της υγείας της χαρακτηρίστηκε “σταθερή και κρίσιμη” και από τη Ματίνα Παγώνη, που μίλησε το πρωί του Σαββάτου στο Mega. «Καθώς περνούν τα 24ωρα, αυτό είναι υπέρ του ασθενούς. Αν η κατάσταση παραμείνει σταθερή, αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν επιπλοκές μέχρι στιγμής», δήλωσε.

Επιπλέον, τόνισε τη σημασία της παρακολούθησης της κατάστασης της ασθενούς, αναφέροντας ότι τα επόμενα 24ωρα είναι κομβικά για την εμφάνιση θετικών αποτελεσμάτων από τη φαρμακευτική αγωγή. Η ηλικία και το στρες αποτελούν κρίσιμους παράγοντες στην εκδήλωση αιμορραγικών εγκεφαλικών επεισοδίων, με την υπέρταση να αναγνωρίζεται ως ένας από τους βασικούς παράγοντες κινδύνου.

Πηγή: newsbomb.gr