Η δύναμη της αγάπης και η απώλεια τριών μηνών μετά το τροχαίο δυστύχημα στην Βοιωτία
Σπαρακτικές αναρτήσεις από την 21χρονη Ιλεάννα συνεχίζουν να προκαλούν συγκίνηση, τρεις μήνες μετά το τρομακτικό τροχαίο στη Βοιωτία, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του συντρόφου της και τον σοβαρό τραυματισμό της ίδιας. «Μου λείπεις απίστευτα. Για κάποιο λόγο έμεινα εγώ πίσω και δεν φύγαμε μαζί εκείνη την ατυχή νύχτα. Θα σε κάνω περήφανο από δω και κάτω και θα επανέλθω. Σ’ αγαπώ», γράφει για τον 26χρονο Στάθη Χατζηλάμπρο, ποδοσφαιριστή του Λεβαδειακού.

Η Ιλεάννα εκφράζει τη βαθιά θλίψη της, αναφερόμενη στο πώς ένιωθε κοντά του: «Μου λείπει το πώς λάμπαμε και οι δύο όταν ήμασταν μαζί. Σε είχα δίπλα μου κι αισθανόμουνα ασφάλεια. Κάθε στιγμή μαζί σου την θυμάμαι για πάντα. Μου λείπεις αντράκι μου. Θα τα λέμε το βράδυ. Θα τα πούμε σύντομα».

Στις αναρτήσεις της, αναδεικνύει την ομορφιά της ψυχής του, λέγοντας «Πρώτη φορά στη ζωή μου γνωρίζω άνθρωπο που η ψυχή του είναι πιο όμορφη από το πρόσωπό του. Και πίστεψε με, δεν έχω ξαναδεί πιο όμορφο πρόσωπο».

Μετά το ατύχημα, η κοπέλα παρέμεινε καθηλωμένη στο κρεβάτι για ένα μήνα και χρειάστηκε να φορέσει κηδεμόνα. Παρά τον πόνο και τις δυσκολίες, δεν δίστασε να ανεβάσει βίντεο με τους τραυματισμούς της στο πρόσωπο, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για τη σπουδαιότητα της χρήσης κράνους. «Η πρώτη και η δεύτερη μέρα της κατάστασης του προσώπου μου δεν ανεβαίνουν για ευνόητους λόγους», είχε δηλώσει σε προηγούμενες αναρτήσεις.

Πηγή: newsbomb.gr