Η Δώρα Τσαμπάζη τιμά τη μνήμη του Αλέξανδρου Νικολαΐδη δύο χρόνια μετά την απώλειά του
Μια ημέρα σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας πίσω του μεγάλη θλίψη. Η σύζυγός του, Δώρα Τσαμπάζη, δεν τον ξεχνά και ανήρτησε μία κοινή τους φωτογραφία στα social media, συνοδευόμενη από μια τρυφερή λεζάντα. «Στο πουθενά θα μας πετάξει ο χρόνος. Γι’ αυτό λοιπόν κι εμείς τα ξωτικά, σαν φορτηγά που βγήκαν απ’ το δρόμο. Θα ζήσουμε παράφορα. Δύο χρόνια χωρίς το χαμόγελό σου, αλλά πάντα με το φως σου», έγραψε.

Η Δώρα Τσαμπάζη δεν έχει κρύψει τη δυσκολία που αντιμετώπισε από την πρώτη στιγμή της διάγνωσης του καρκίνου του Αλέξανδρου, την οποία έμαθε ενώ θήλαζε τον 6 μηνών γιο τους. «Κατάλαβα ότι το δυνατό μέλος της οικογένειας πλέον γίνομαι εγώ και όλοι θα χρειάζονται εμένα», είχε επισημάνει.

Στην ίδια συζήτηση, σχολίασε για το πώς έχει προχωρήσει στη ζωή της μετά την απώλεια: «Από τότε που ξεκίνησε η ασθένεια έμαθα να στέκομαι όρθια. Όταν μετά τα πράγματα δεν κύλησαν όπως θέλαμε και μείναμε οι τρεις μας, πήρα μια απόφαση που ήταν πολύ γρήγορη και στιγμιαία. Ότι το σπίτι μας είχε αρκετή δυστυχία για δύο χρόνια, για την οποία όμως δεν έφταιγε κανείς και δεν μπορούσαμε να κάνουμε και κάτι».

Η Δώρα τονίζει την ανάγκη να δημιουργήσει ευτυχία για τα παιδιά τους. «Τώρα είναι στα χέρια μου να δώσω πραγματική ευτυχία στα παιδιά μου, όχι να υποκρίνομαι. Έπρεπε πρώτα να δουλέψω με τον εαυτό μου και να γίνω όσο μπορούσα ευτυχισμένη και χαρούμενη, γιατί έπρεπε και εγώ να επουλώσω το τραύμα μου».

«Δεν μπορούμε να έχουμε καλά και ευτυχισμένα παιδιά, εάν εμείς οι ίδιοι δεν είμαστε καλά», εξομολογήθηκε η Δώρα Τσαμπάζη.

Πηγή: newsbomb.gr