Απαράδεκτη ενέργεια κάτοικων σε χωριό του Ηρακλείου με νεκρό ζώο στον κάδο απορριμμάτων
Ένα σοκαριστικό συμβάν έλαβε χώρα σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου, όταν κάτοικοι αντελέασαν ένα νεκρό ζώο το οποίο βρέθηκε στον κάδο απορριμμάτων. Ορισμένοι άγνωστοι αποφάσισαν να το τοποθετήσουν στους πράσινους κάδους απορριμμάτων στην κεντρική πλατεία των Δαφνών, αντί να το θάψουν όπως συνήθως απαιτείται.

Το περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι και οι αυτόπτες μάρτυρες, σοκαρισμένοι από την εικόνα, ενημέρωσαν τον πρόεδρο της κοινότητας, Βασίλη Πετρογιάννη. Ο ίδιος δήλωσε: «Με ειδοποίησαν κάτοικοι χθες το μεσημέρι για το νεκρό κριάρι. Άμεσα ενημέρωσα τον δήμο ο οποίος, χωρίς να είναι η δουλειά του αυτή, ήρθε και απομάκρυνε το ζώο».

Ο κ. Πετρογιάννης αναφέρθηκε σε αυτές τις ενέργειες ως εγκληματικές, υπογραμμίζοντας ότι η στάση αυτή προκαλεί προβλήματα στην κοινότητα. «Από τη μία κάνουμε παράπονα για τα σκουπίδια και την αποκομιδή τους και από την άλλη δεν έχουμε την πρέπουσα νοοτροπία. Πετάμε ότι θέλουμε χωρίς να σκεφτούμε τις συνέπειες. Δεν μπορούσε, δηλαδή, ο άνθρωπος που το πέταξε να το θάψει; Ακόμα και αν δεν μπορούσε, θα έπρεπε να με ενημερώσει και θα βρίσκαμε τη λύση. Αυτά τα πράγματα είναι απίστευτα και πρέπει να διορθωθούν», ανέφερε.

Πηγή: newsbomb.gr