Ανετράπη λεωφορείο που μετέφερε μαθητές στα Καλάβρυτα χωρίς τραυματισμούς
Το πρωί της Παρασκευής προκλήθηκε ανησυχία στα Καλάβρυτα λόγω ανατροπής λεωφορείου του ΚΤΕΛ Αχαΐας, το οποίο μετέφερε μαθητές. Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του δρομολογίου Πάτρα-Καλάβρυτα, λίγο μετά τη Βλασία και κοντά στο χωριό Μάνεσι, όταν το λεωφορείο βγήκε εκτός της προδιαγεγραμμένης διαδρομής του.

Στο λεωφορείο βρίσκονταν 15 επιβάτες, συμπεριλαμβανομένων πέντε μαθητών και δύο εκπαιδευτικών. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρθηκαν από γονείς στο Newsbomb.gr, όλοι οι επιβαίνοντες κατάφεραν να βγουν χωρίς τραυματισμούς, βοηθώντας ο ένας τον άλλον να απομακρυνθούν από το όχημα.

Η Βασιλική Γιαννοπούλου, μητέρα τριών μαθητών που επέβαιναν στο λεωφορείο, περιέγραψε την εμπειρία τους στο Newsbomb.gr: «Τα παιδιά επιβιβάστηκαν κανονικά στο λεωφορείο, όπως κάθε μέρα. Κάποια στιγμή το λεωφορείο βγήκε εκτός δρόμου, χωρίς να καταλάβουν πώς συνέβη. Ο οδηγός έσπασε τα τζάμια και τα παιδιά πηδούσαν από τα παράθυρα με ασφάλεια».

Αμέσως μετά το συμβάν, στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ. Οι περισσότεροι επιβάτες, αν και σοκαρισμένοι, επικοινώνησαν με τις οικογένειές τους για να τους ενημερώσουν ότι είναι καλά στην υγεία τους. Η μητέρα των τριών μαθητών επισήμανε ότι η διαδρομή αυτή γίνεται καθημερινά και ότι η ασφάλεια των παιδιών είναι πρωταρχικής σημασίας.

Πηγή: newsbomb.gr