Δίπλα στο έργο του οργανισμού «Διαβάζω για τους Άλλους» το πρωθυπουργικό γραφείο

0
9

@giatousallous

Δίπλα στο έργο του οργανισμού «Διαβάζω για τους Άλλους» βρέθηκε το πρωθυπουργικό γραφείο και η γενική γραμματεία κοινωνικής αλληλεγγύης και καταπολέμησης της φτώχειας σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο οργανισμός.

Πιο συγκεκριμένα, ο οργανισμός παρέλαβε φορητούς υπολογιστές προς διευκόλυνση της εργασίας των εργαζομένων και των εθελοντών στην καθημερινή τους εργασία. Στόχος της δωρεάς αυτής είναι ο οργανισμός να συνεχίσει, αδιάκοπα και ανεμπόδιστα, να φέρει εις πέρας την αποστολή του, η οποία είναι η δημιουργία μιας κοινωνίας ισότιμης πρόσβασης όλων  – βλεπόντων και μη – στη γνώση, στη μάθηση και στα βιβλία.

«Ο οργανισμός Διαβάζω για τους Άλλους εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας και στον Γενικό Γραμματέα Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού, για την πολύτιμη βοήθεια και άμεση ανταπόκριση τους στις ανάγκες του Διαβάζω για τους Άλλους, ανταπόκριση η οποία μας αφήνει με ένα αίσθημα ευγνωμοσύνης και τιμής, ενώ ακόμη μας υπενθυμίζει τις αξίες και τη σημασία της κοινωνικής αλληλεγγύης», σημειώνεται στο δελτίο Τύπου του οργανισμού.

«Μέσα από πράξεις σαν κι αυτή, αποδεικνύεται για άλλη μια φορά η συμπαράσταση και το ενδιαφέρον των εκπροσώπων της Πολιτείας προς τα εγχειρήματα των εθελοντικών φορέων ώστε να μπορούμε να εκτελούμε με συνέπεια και αφοσίωση το έργο μας και το όραμά μας. Στοχεύουμε πάντα στην εξάλειψη των διακρίσεων που βιώνουν τα άτομα με αναπηρία όρασης, στην ανάπτυξη του αισθήματος της αλληλεγγύης, της ενσυναίσθησης και της συνεργατικότητας», τονίζουν παράλληλα.

Πηγή: thepresident.gr