Διαγράφηκε ο Κωνστναντίνος Μπογδάνος (και) από την Εθνική Δημιουργία

0
18

EUROKINISSI

Διέγραψαν τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και από το κόμμα «Εθνική Δημιουργία» στο οποίο είχε προσχωρήσει ο Θάνος Τζήμερος και ο Φαήλος Κρανιδιώτης.

Αιτία όπως φαίνεται η πρωτοβουλία του κ. Μπογδάνου για συμπόρευση του με την πρώην  πολιτεύτρια κα Λατινοπούλου η οποία είχε απομακρυνθεί και στη συνέχεια διαγραφεί από τη Ν.Δ. για απαράδεκτα σχόλιά της κατά της Δανάης Μπάρκα.

Όπως αναφέρουν σε κοινή τους δήλωση, η λύση της συνεργασίας τους κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα.

Η ανακοίνωση των Τζήμερου-Κρανιδιώτη:

«Με λύπη μας, ανακοινώνουμε τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η λύση της συνεργασίας μας κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα, που υπονόμευαν την ενότητα και τις προοπτικές της προσπάθειάς μας. Συνεχίζουμε, για μια φιλελεύθερη πατριωτική πολιτική, με πυξίδα την κοινή λογική.

Θάνος Τζήμερος
Φαήλος Κρανιδιώτης»

Πηγή: thepresident.gr