Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στην Πειραιώς …αλλιώς

0
134
ΑΠΕ

Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα τραγούδησαν, διαδικτυακά, τα παιδιά από την κλειστή δομή της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Ο Καλός Ποιμήν» στην κεντρική διοίκηση της Νέας Δημοκρατίας.

«Ο Καλός Ποιμήν» από το 1955 παρέχει στέγη, τροφή, εκπαίδευση και ψυχοκοινωνική υποστήριξη σε ανήλικους και συμβάλλει στην ομαλή κοινωνική τους επανένταξη. Πρόκειται για κλειστή δομή η οποία ανήκει στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και αυτή τη στιγμή φιλοξενεί 27 παιδιά ηλικίας από 4 έως 18 ετών.

Σε ένα ευχάριστο και γιορτινό κλίμα, παρά την απόσταση, τα παιδιά, το προσωπικό και ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ιδρύματος αντάλλαξαν ευχές με τον γραμματέα της πολιτικής επιτροπής Γιώργο Στεργίου, τον γενικό διευθυντή Γιάννη Μπρατάκο, τον διευθυντή του γραφείου προέδρου Στέλιο Κονταδάκη, τον εκπρόσωπο Τύπου Τάσο Γαϊτάνη, την εκπρόσωπο Τύπου για τα περιφερειακά ΜΜΕ Έλενα Σώκου και τον διευθυντή του γραφείου Τύπου Νίκο Ρωμανό.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η διαδικτυακή συνάντηση, κάποια από τα μεγαλύτερα σε ηλικία παιδιά βρήκαν την ευκαιρία να υπενθυμίσουν την ανάγκη διαρκούς στήριξης τόσο από την πολιτεία όσο και από εθελοντικές οργανώσεις.

Πηγή: thepresident.gr