Χρ.Ταραντίλης: Καιρός ο ΣΥΡΙΖΑ να πάψει να επιτίθεται στην ίδια του τη χώρα

0
125
Eurokinissi

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς «δεν μπορεί να αμφισβητεί την πραγματικότητα», εξαπολύει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρηστος Ταραντιλης, στο πλαίσιο του ζητήματος που έχει ανακύψει πανευρωπαϊκά, με την διαθεσιμότητα των δόσεων των εμβολίων και τον βαθμό συμμόρφωσης των φαρμακευτικών εταιρειών με τα συμβόλαια που έχουν υπογράψει.

«Είναι πραγματικά λυπηρό που η αξιωματική αντιπολίτευση αντιπολιτεύεται τα ίδια τα γεγονότα και προκαλεί την κοινή λογική» επισημαίνει ο κ. Ταραντίλης και συνεχίζει «κατά τον ΣΥΡΙΖΑ για οποιοδήποτε πρόβλημα φταίει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Στην αρχή έφταιγε για τις συνέπειες της πανδημίας. Στη συνέχεια για τις οικονομικές επιπτώσεις της και την ύφεση σε όλη την ευρωζώνη. Σήμερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φταίει επειδή δεν υπάρχουν επαρκείς ποσότητες εμβολίων στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή!»

«Είναι καιρός ο ΣΥΡΙΖΑ να πάψει να επιτίθεται στην ίδια του τη χώρα. Επιτέλους, έχει το δικαίωμα να ζει στον δικό του κόσμο. Δεν έχει, όμως, το δικαίωμα να αγνοεί τί συμβαίνει στον υπόλοιπο κόσμο. Και μπορεί να έχει τη δική του θέση, όχι, όμως και τη δική του πραγματικότητα» καταλήγει.

Πηγή: thepresident.gr