Χιλιάδες Κορεάτες επισκέφτηκαν το περίπτερο του ΕΟΤ στην 38η Διεθνή Έκθεση Ταξιδιών της Σεούλ

0
40

Η 38η Διεθνής Έκθεση Ταξιδιών της Σεούλ (SITIF), η μεγαλύτερη και πιο σημαντική τουριστική εκδήλωση που διοργανώνεται στην Κορέα, πραγματοποιήθηκε στο COEX Mall (4-7 Μαΐου) συγκεντρώνοντας περισσότερους από 1.500 εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας από 70 χώρες καθώς και περισσότερους από 70.000 Κορεάτες επισκέπτες που αναζητούν νέους τουριστικούς προορισμούς.

Ο Εθνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ) συμμετείχε και υποδέχτηκε χιλιάδες Κορεάτες που ενδιαφέρονται για τους δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς, από τα ελληνικά νησιά μέχρι τα γραφικά βουνά και τους θρησκευτικούς χώρους, όπως τα Μετέωρα ή τα Μονοπάτια του Αγίου Παύλου, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ελληνικής πρεσβείας στη Σεούλ.

Πολλοί παραγωγοί και δημοσιογράφοι της K-Pop, επισκεπτόμενοι το ελληνικό περίπτερο, εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για την Ελλάδα και τις πιθανές συνεργασίες στον τουριστικό κλάδο, επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Οι διοργανωτές του SITIF απένειμαν στον ΕΟΤ το βραβείο «Best Booth Content» για την καινοτόμα και δημιουργική καμπάνια μάρκετινγκ, αναδεικνύοντας για άλλη μια φορά την εξέχουσα θέση της Ελλάδας στην παγκόσμια τουριστική βιομηχανία.

Συνεκθέτες, μαζί με τον ΕΟΤ, ήταν η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η Ρόδος.

Πηγή: thepresident.gr