Ρόδος Υποδέχεται το Super Cup 2024 με Σημαντικούς Ημιτελικούς
Στη Ρόδο αναμένεται να διεξαχθεί ο πρώτος τίτλος της εφετινής σεζόν στο ελληνικό μπάσκετ, το Super Cup 2024. Ο Ολυμπιακός, ο οποίος είναι ο υπ defending champion, επιδιώκει τη νίκη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ενώ ο Παναθηναϊκός AKTOR προσπαθεί να ανακτήσει το τρόπαιο, το οποίο κατέκτησε τελευταία φορά το 2021. Στους ημιτελικούς του Σαββάτου (28/9), οι «ερυθρόλευκοι» θα αναμετρηθούν με το Περιστέρι, ενώ οι Πρωταθλητές Ευρώπης θα παίξουν κόντρα στον Άρη.

Η ημέρα του Σαββάτου (28/9) είναι επίσης σημαντική στη Super League, καθώς οι δύο αναμετρήσεις που ανοίγουν την αυλαία είναι Βόλος εναντίον Athens Kallithea και Asteras AKTOR εναντίον Λεβαδειακού. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου προετοιμάζεται για τα μεγάλα ντέρμπι που έρχονται, όπως οι αγώνες ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ – Άρης.

Όπως φαίνεται, το Σαββατοκύριακο είναι γεμάτο σπουδαίες αναμετρήσεις και σε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το Βερολίνο θα φιλοξενήσει το ντέρμπι της Bundesliga με τη Μπάγερν Μονάχου να υποδέχεται τη Λεβερκούζεν. Στην Premier League, τα παιχνίδια Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ – Λέστερ, Γουλβς – Λίβερπουλ και Τσέλσι – Μπράιτον θα βιώσουν υψηλή ένταση. Στη LaLiga, η Μπαρτσελόνα έχει μια απαιτητική εκτός έδρας αποστολή στην Παμπλόνα εναντίον της Οσασούνα.

Πηγή: newsbomb.gr