Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μπάγερν Μονάχου σε μια ιστορική βραδιά στο νέο ΟΑΚΑ
Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται τη Μπάγερν Μονάχου στο εντυπωσιακά ανακαινισμένο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Euroleague. Το γήπεδο του Παναθηναϊκού, που από πέρυσι είναι και επίσημα το «σπίτι» τους, μεταμορφώθηκε σε ένα παλάτι 7 αστέρων και είναι έτοιμο να φιλοξενήσει φίλους της ομάδας απόψε, 10/10, στις 21:15.

Οι πύλες του ΟΑΚΑ ανοίγουν στις 18:30 και η προσέλευση των φιλάθλων νωρίς θα τους δώσει την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε πολλές δράσεις και εκπλήξεις που έχουν οργανωθεί. Οι εορταστικές προετοιμασίες θα συμπληρωθούν από την ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός που αναφέρει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και κρίνονται απαραίτητη η ολοκλήρωση της διαδικασίας ταυτοποίησης μέσω του Gov Wallet για την είσοδο στο γήπεδο.

Σημαντική προειδοποίηση αφορά τις απαγορεύσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα: οι φίλαθλοι καλούνται να μην χρησιμοποιούν συσκευές laser ή καπνογόνα, διότι θα επιβληθούν κυρώσεις που συνδέονται με ποινές κεκλεισμένων των θυρών. Επίσης, οι κάτοχοι court-side εισιτηρίων πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή και να μην αντιδρούν σε προ provocations.

Το ΟΑΚΑ θα εξυπηρετήσει τους φιλάθλους με parking διαθέσιμα, ενώ τους καλεί να σταθμεύσουν αποκλειστικά στις καθορισμένες θέσεις. Τα παιδιά άνω των τριών ετών θα χρειάζονται δικό τους εισιτήριο για την είσοδο.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εκφράζει την ικανοποίησή της που ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει την ανανεωμένη ατμόσφαιρα στο γήπεδο, ενώ ζητά υπομονή καθώς οι εργασίες ανακαίνισης συνεχίζονται.

Πηγή: newsbomb.gr