Γιάννης Αντετοκούνμπο: Με αυτοπεποίθηση και χιούμορ σχολιάζει τη θέση του στο NBA
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο ηγέτης των Μπακς, εξέφρασε την αυτοπεποίθησή του και σχολίασε μερικές αναρτήσεις που τον αφορούσαν. Υπογράμμισε ότι είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς παίκτες στην ιστορία του NBA, τονίζοντας ότι κανείς δεν μπορεί να τον μαρκάρει «1-on-1».

Αναφερόμενος στον χαρακτηρισμό ενός δημοσιογράφου σχετικά με τον χρόνο που χρειάζεται για να σουτάρει βολές, είπε: «Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο δημοσιογράφος… όποιος είναι αυτός που κάθεται δίπλα του είναι hater. Να του πείτε να πάει να δει κάποιο άλλο ματς».

Ο Γιάννης μοιράστηκε επίσης μια προσωπική ιστορία για το πώς άρχισε να τρώει Oreos με γάλα, εξηγώντας την ευχάριστη εμπειρία που είχε και την επακόλουθη αύξηση βάρους που είχε κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου.

Αναφορικά με την αγαπημένη του λιχουδιά, τις φτερούγες κοτόπουλου, είπε: «Μου αρέσουν πολύ οι φτερούγες, με λεμόνι και πιπέρι. Οπότε ναι, αν μπορώ να πάρω δωρεάν μερικές φτερούγες, θα τις πάρω».

Αντέτεινε μάλιστα στον κόσμο ότι, ανεξαρτήτως των κριτικών, είναι μάρτυρας ενός μεγάλου πράγματος: «Είμαι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς παίκτες όλων των εποχών στο NBA. Δεν μπορείτε να με μαρκάρετε ένας εναντίον ενός».

Σκεπτόμενος την παρατήρηση ενός θεατή που τον εξέφρασε μέσω Twitter, ανταπέδωσε: «Σε εκτιμώ φίλε. Παρακολουθείς κάτι σπουδαίο… μόνο ένας παίκτης έχει κάνει τις άλλες ομάδες να χτίζουν ένα τοίχος για αυτόν. Κι αυτός είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο».

Πηγή: newsbomb.gr