Φενέρμπαχτσε επικρατεί του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα της Euroleague κόντρα σε τραυματισμούς
Η Φενέρμπαχτσε έφερε την πρώτη ήττα για τον Ολυμπιακό στη Euroleague, παρά τον τραυματισμό του Ουίλμπεκιν. Οι «ερυθρόλευκοι» υπέστησαν μια επώδυνη απώλεια στην πρεμιέρα τους (5/10) με σκορ 82-71, καθώς η ομάδα της Πόλης κυριάρχησε στην τέταρτη περίοδο. Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα επικεντρώνουν την προσοχή τους στη δραματική κατάρρευση του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμά του.

Η απόδοση των Χέις, Ντέιβις και Μπόλντγουιν ήταν καθοριστική για τη νίκη της Φενέρμπαχτσε, ενώ ο Ολυμπιακός αποδείχτηκε ότι δυσκολεύτηκε να αντεπεξέλθει στα κρίσιμα σημεία του αγώνα.

Σήμερα, τα μάτια είναι στραμμένα και στην εγχώρια σκηνή, καθώς ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, σε ένα κρίσιμο παιχνίδι που μπορεί να κρίνει τη θέση του προπονητή και του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας.

Αξιοσημείωτη είναι η αποθέωση για τον Μουζακίτη, ο οποίος έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει το κοινό με τη γοητεία και την ωριμότητά του, πέρα από τους φιλάθλους στο Καραϊσκάκη.

Τέλος, η ΑΕΚ προετοιμάζεται για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, σε μια κομβική αναμέτρηση για το πρωτάθλημα, καθώς η «Ένωση» επιζητά τη νίκη.

Πηγή: newsbomb.gr