Η νέα πρόκληση του Κιάνου Ριβς στους αγώνες αυτοκινήτων
Η συμμετοχή του Reeves στο πρωτάθλημα GR Cup σηματοδοτεί μια σημαντική εξέλιξη στην καριέρα του ως οδηγού αγώνων. Το πρωτάθλημα αυτό είναι αρκετά απαιτητικό, με όχημα τα ειδικά εξελιγμένα Toyota GR86. Παρά τις ομοιότητες των αγωνιστικών με τα κανονικά μοντέλα, διαθέτουν πολλές βελτιώσεις, όπως σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων, roll cages, αναβαθμισμένες αναρτήσεις και αγωνιστικά ελαστικά της Continental.

Αξιοσημείωτο είναι ότι o Reeves δεν είναι νέος στους αγώνες, καθώς έχει συμμετάσχει δύο φορές στον αγώνα διασημοτήτων του Long Beach το 2009 και το 2010, με νίκη στον πρώτο του αγώνα. Παρά την επιτυχία αυτή, η δεύτερη εμφάνιση στην κατηγορία Pro δεν είχε την ίδια επιτυχία, ωστόσο η εμπειρία του παραμένει εντυπωσιακή.

Ο ηθοποιός είναι γνωστός φαν της Formula 1, κατέχοντας μια σπάνια συλλογή από αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες που μαρτυρούν την αγάπη του για το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Σε πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα, ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την ευκαιρία να συμμετάσχει, αν και δεν αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες για την προετοιμασία του.

Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό «Road and Track», μαζί του θα συμμετάσχει ο YouTuber Cody Jones, μέλος του καναλιού Dude Perfect, ο οποίος επίσης κάνει το ντεμπούτο του στους αγώνες αυτοκινήτων. Η απόφαση του Reeves να αγωνιστεί σε ένα τέτοιο προκλητικό πρωτάθλημα δείχνει ότι είναι έτοιμος να αποδεχτεί νέες προκλήσεις, μακριά από τους ρόλους που έχουν εδραιώσει τη φήμη του, όπως ο John Wick, όπου τίποτα φαίνεται ικανό να τον σταματήσει.

Πηγή: newsbomb.gr