Ηρωισμός και Ανθρωπιά στο Σούπερ Μάρκετ του Κορωπίου: Υπάλληλος Καταδιώκει Ληστή και Επαναφέρει τα Κλεμμένα Χρήματα
Αψηφώντας το κίνδυνο, υπάλληλος σούπερ μάρκετ στο Κορωπί ξεκινά καταδίωξη ληστή που μόλις είχε εισβάλει στο κατάστημα. Ο δράστης, κρατώντας όπλο και αντικείμενο που παρέπεμπε σε χειροβομβίδα, κατάφερε να προκαλέσει πανικό σε πελάτες και υπαλλήλους. Παρά την ένταση της κατάστασης, ο υπάλληλος διατηρεί την ψυχραιμία του και προσπαθεί να κερδίσει χρόνο πριν η κατάσταση πάρει άλλες διαστάσεις.

Η διαδικασία της ληστείας καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του σούπερ μάρκετ το μεσημέρι του προηγούμενου Σαββάτου. Ο κουκουλοφόρος πλησίασε το ταμείο και, ενώ απειλούσε τον υπάλληλο, μια πελάτισσα και η καθαρίστρια που εργάζονταν στον χώρο παρακολουθούσαν έντρομοι. Ο υπάλληλος, υποψιαζόμενος ότι τα όπλα ήταν ψεύτικα, δεν πτοείται και προσπαθεί να παρατείνει τη διαδικασία.

Στις 14:56, το ταμείο ανοίγει και ο δράστης αποσπά κάποιο χρηματικό ποσό, εκτιμώμενης αξίας 500 με 600 ευρώ, ενώ ο υπάλληλος καταφέρνει να κρατήσει τα υπόλοιπα. Αμέσως μετά, ξεκινά η καταδίωξη, η οποία καταγράφεται από τις εσωτερικές και εξωτερικές κάμερες του σούπερ μάρκετ. Παρά την επιτυχία του υπαλλήλου να ανακτήσει τα χρήματα, ο ληστής καταφέρνει να διαφύγει.

Η αστυνομία έφτασε ταχύτατα στο σημείο, μόλις 7 λεπτά αφότου ειδοποιήθηκε, αλλά ο δράστης είχε ήδη προλάβει να εξαφανιστεί, συνεχίζοντας τη δράση του και σε άλλα καταστήματα, όπως στην Ομόνοια. Ο ληστής παραμένει άγνωστος, ενώ η αναζήτηση του συνεχίζεται.

Πηγή: newsbomb.gr