Φόβος και Αναστάτωση στα Καταστήματα της Βέροιας λόγω Σειράς Διαρρήξεων
Στον τελευταίο μήνα, ένας 24χρονος άντρας είχε προκαλέσει αναστάτωση στα καταστήματα της Βέροιας, καθώς διέπραττε κλοπές σε διάφορους χώρους, όπως καφέ, εστιατόρια και παντοπωλεία. Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες από το voria.gr, κατάφεραν να τον εντοπίσουν τη Δευτέρα (14/10), αμέσως μετά από μια διαρρηξία σε κατάστημα, όπου είχε συνεργό τον 37χρονο, ο οποίος συνελήφθη λίγο αργότερα.

Οι αρχές διαπίστωσαν ότι οι συχνές ενέργειές του πραγματοποιούνταν κυρίως τις μεταμεσονύχτιες ώρες, με τον δράστη να χρησιμοποιεί βίαιες μεθόδους, όπως σπάσιμο τζαμαριών και παραβίαση θυρών, για να μπει στα καταστήματα. Στη διάρκεια αυτής της περιόδου, κατάφερε να διαρρήξει συνολικά δέκα καταστήματα, κλέβοντας χρηματικά ποσά, τσιγάρα, μπουκάλια ουίσκι και άλλα αντικείμενα.

Κατά τη σύλληψή τους, εντοπίστηκε το όχημα στο οποίο επέβαιναν και βρέθηκαν χρήματα και προϊόντα που είχαν αφαιρεθεί από τα καταστήματα. Εντούτοις, ο φόβος που είχαν προκαλέσει με τις ενέργειές τους είχε γίνει αισθητός σε ολόκληρη την πόλη.

Πηγή: newsbomb.gr