Έρευνες για τη δολοφονία 84χρονης στα Καμένα Βούρλα συνεχίζονται
Οι έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα, που διαπράχθηκε το Σάββατο 12/10, συνεχίζονται. Η ηλικιωμένη δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την προηγούμενη ημέρα, προκαλώντας ανησυχία στους οικείους της, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία. Οι αρχές την εντόπισαν πεσμένη στο πάτωμα του εξοχικού σπιτιού της, καλυμμένη με αίμα, ενώ υπήρχαν και ματωμένες πατημασιές γύρω της.

Από την έρευνα προέκυψε ότι είχε δεχτεί μαχαιριά στην πλάτη. Σημαντική είναι η αναφορά μαρτύρων ότι η ηλικιωμένη άφηνε συχνά την πόρτα του σπιτιού της ανοικτή, χρησιμοποιώντας ακόμα και ένα παπούτσι για να την κρατά ανοιχτή. Αυτό ενδέχεται να σημαίνει ότι δεν άνοιξε την πόρτα η ίδια, αλλά βρήκε τον δράστη μέσα στο σπίτι.

Το μαχαίρι που προκάλεσε τον θάνατο της ηλικιωμένης παραμένει άγνωστο, καθώς δεν έχει εντοπιστεί στο σπίτι της, όπως δήλωσε ο Σταύρος Μπαλάσκας, ειδικός αστυνομικός αναλυτής της ΕΛ.ΑΣ. Ο ίδιος σημείωσε ότι για να προκληθεί τραύμα στην πλάτη, το θύμα πρέπει να έχει εμπιστοσύνη στον δράστη, καθώς αυτός συνήθως είναι κάποιος που γνωρίζει.

Η αστυνομία ερευνά τέσσερα άτομα που ενδέχεται να έχουν σχέση με την υπόθεση και τα άλλοθί τους εξετάζονται προσεκτικά.

Πηγή: newsbomb.gr